Hyvinvointi on loppukädessä yksinkertainen laji.

Meidät on saatu ajan saatossa uskomaan, että ihmisen omaan terveyteen ja vapauteen voi vaikuttaa ainoastaan rajallisesti. Vaikka todellisuudessa hyvinvoinnin ja onnellisuuden kaava on melko yksinkertainen.

Olen itse käynyt läpi pitkän ja kivisen tien parantuakseni kroonisista sairauksista, saavuttaakseni haluamani suorituskyvyn ja rakentaakseni oma-ehtoisemman elämän. Matka on sisältänyt paljon tärkeitä oppitunteja sekä kasan isoja ja dramaattisia epäonnistumisia. Nyt koen, että on aika laittaa oppimani tieto eteenpäin.

lue koko tarinani
Miikka Linna

Osallistu maksuttomaan valmennukseeni

Olen rakentanut kaksi maksutonta valmennusta kahdesta itselle rakkaasta aiheesta. Toinen paneutuu hyvinvoinnin kulmakiviin ja toinen yritysten ylisimpään virheesseen markkinoinnissa. 

Hyvinvointivalmennus

Keskityn valmennuksessa hyvinvointiin ja hyvän olon tavoitteluun. Autan valmennettavat oivaltamaan, miten yksinkertaisista asioista todellinen terveys ja hyvä olo oikeasti muodostuu. Valmennukseni pohjautuu terveellisen ja onnellisen elämän 5 tukipilarin ympärille ja missioni on tehdä terveellisestä elämästä sinulle mahdollisimman yksinkertaista.

Lue lisää

Yrittäjävalmennus

Yrittäjävalmennuksen tavoite on auttaa valmennettavia rakentamaan menestyvä yritystoiminta, joka mahdollistaa omaehtoisemman elämän. Käytän valmennuksen pohjana ideologiaa, jolla pyrimme yksinkertaistamaan yrittäjän tekemistä, jotta panostukset menevät oikeasti tuottaviin ja järkeviin asioihin. Kukaan meistä ei jaksa eikä halua tehdä aamusta iltaan töitä, jonka vuoksi on tärkeä tehdä oikeita asioita.

Lue lisää

TÄHÄN TULEE SE TESTI?

Kokkeileppa vaan tätä hienoa testiä, että ossaakko nää käyttää tätä! Mikä testi tää ois ja mihin tuo buttoni vie?

Testaa

Yhteistyökumppanit

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Tipauta viestiä!